“Nevbahar” Adlı Tiyatro Oyunu Samsun’da Sahnelenecek

Samsun’da tiyatro sanatını mükemmel eserlerle icra eden Düşevi Oyuncuları, 20. yıla özel hazırlanan ‘Nevbahar’ oyunu ile 7 Mart, 11 -24 Nisan 2018 tarihlerinde Saat 20.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

1998 yılında Samsun’da kent hayatını güzelleştirmek, tiyatro sanatını doğru icra edip tanıtmak amaçlı kurulan Düşevi Oyuncuları, bu sene 20’nci yaşını bir takım etkinlikler ile kutlamayı hazırlanıyor.

Bu etkinliklerden birisi de Nevbahar isimli oyunu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ‘Profesyonel Proje’ yardımı alan oyun tek perde ve 80 dakika sürüyor. Bimarhane oyunu ile başlayan, odağından insan ve farklılıklar olan üçlemenin ikinci oyunu Nevbahar, mübadele zamanı Selanik’teki Kaymakçalan Dağı’nda 1924 yılında geçiyor.

Bilet fiyatı 20 Tl’den satışa sunulmuştur. Biletinizi Düşevi Sanat Merkezi’nden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Rezervasyon için 0362 233 33 26 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Yazan : Murat Can Kibiroğlu

Yöneten : Cem Kaynar

Yönetmen Yrd.: Kübra Akça

Oyuncular : Eray Özdal – Ferda Gülsüm Kaynar – Mübeccel Yalçın – Olgun Aydın – Mehmet Kepçeoğlu – Rumeysa Çetin

Dekor-Işık Tasarım Uygulama : Ersoy Çelikpazu

Kostüm Tasarım : Gülnur Çağlayan

Kostüm Uygulama : Kulis Kostüm
(Kadın Girişimcileri Destekleme ve Kültür Derneği)

Afiş-Broşür Tasarım ve Fotoğraflar : Serdar Ayyıldız

Efekt : Mecit Kürtdur

Kondüvitler : Ferit Karaduman – Alihan Yörüsün

“Nevbahar” Adlı Tiyatro Oyunu Samsun’da Sahnelenecek Etkinlik Detayları

Benzer Etkinlikler